kalktığımda ve sanki gerçek bir ofise gidiyormuşum gibi giyindiğimde işimi daha iyi yaptığımı kabul ediyorum. Dürüst olmak gerekirse, iyi göründüğümüzde kendimizi iyi hissettiğimizi ve sonra dışarı çıkıp iyi işler yaptığımızı düşünüyorum, bu yüzden evet, evden tele pazarlama yapıyor olsanız da, sabah hazırlanma zorunluluğunu unutmayın. 3. Gülümseme Gülümsemek bulaşıcıdır. Evden tele pazarlama işi, etkileşimde
bulunduğunuz herkesin gülümsemenizi duymasını gerektirir. , hareketlerinizde ve insanlarla olan konuşmalarınızda kendini gösterecektir. Tıpkı kötü bir ruh halindeyseniz, bunun da telefonla anlaşılacağı gibi. Bu yüzden gülümsemek her zaman önemlidir! Sonunda, işinizi daha iyi sevmenize ve yapmanıza yardımcı olacaktır. İnanın Telefonla Pazarlama Verileri bana, sizi de daha iyi hissettirecektir! Gülümsemenize yardımcı olacak biraz ilhama ihtiyacınız varsa, evden çalışma konusunda bu 12 ilham verici alıntıya göz atın . 4.Araçlarınızı, Kaynaklarınızı ve Hedeflerinizi Bilin Evden tele pazarlama yaparken erişebileceğiniz çeşitli araç türleri vardır. Her gün kullanmasanız bile, elinizdeki her şeyi bilin. Paylaşılan kaynaklara örnek olarak yöneticiniz ve
ekibinizle etkileşim kurmak için kullanabileceğiniz iletişim araçları, öğrenme yönetim sisteminize nasıl erişeceğiniz, proje tabanlı kaynaklar hakkında bilgi bulabileceğiniz yerler, raporlar, konferans araçları vb. verilebilir. Hedeflerinize başarıyla ulaşmak için erişebileceğiniz her şeyi ve hedeflerinizi bilmek için zaman ayırın. 5.Başkalarıyla etkileşim kurun Evden tele pazarlama işi yapmanın en zor yanlarından biri etrafınızda başka kimsenin olmamasıdır. Çoğu kişi paylaşımlı ofis
Bu yüzden gülümsemeniz kesinlikle sesinizde
-