Ndarja e Tregut Shopify Plus

Currency Data give you currency user data. all is the active crypto currency users data.
Post Reply
badsha0015

Ndarja e Tregut Shopify Plus

Post by badsha0015 »

Ky informacion na tregon se ekziston një botë më e madhe jashtë hapësirës së tregtisë elektronike në SHBA – dhe jo e gjithë ajo përdor Shopify. Një rritje e qëndrueshme në pjesën e tregut të Shopify në tregjet e tjera kryesore të tregtisë elektronike do t'i nxiste ato më tej.

Sipas raportit vjetor të Shopify, më shumë shitës në mbarë botën nisën dhe rritën bizneset e tyre në Shopify në 2021 se kurrë më parë.

Shumica e shitësve të rinj vinin ende nga tregu i Amerikës së Veriut (55%), por Shopify raporton se rriti pjesën e saj të tregtarëve jashtë Amerikës së Veriut. Këta shitës gjithashtu i rritën shitjet e tyre më shpejt se ata në Amerikën e Veriut.

Një hartë e botës gri në një sfond të bardhë, me zona të gjelbra që përfaqësojnë nga vijnë tregtarët e rinj të Shopify. Shumica e shitësve të rinj janë të përqendruar në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë.
Në vitin 2021, pati një rritje të numrit të tregtarëve globalë që niseshin në Shopify
Nëse Shopify dëshiron të rritet në tregjet jashtë Të dhënat e numrave të Whatsapp Amerikës së Veriut, duhet të shikojë të zgjerohet në Indi, Brazil dhe Argjentinë. Raporti global i tregtisë elektronike të eMarketer 2021 i etiketon këto vende si tregjet me rritje më të shpejtë të tregtisë elektronike. Ajo pret që shitjet e e-commerce në këto tregje të rriten me të paktën 26% në vitin 2022.

Shopify Plus është plani i platformës i dedikuar për përdoruesit e biznesit.

Që nga qershori 2022, ka 26,344 domene në Shopify Plus. Prej tyre, 17.562 janë shitës të ndryshëm. (Shopify Plus lejon shitësit të operojnë dyqane në domene të shumta.)

Image

Nga 2021 në 2022, pati një rritje prej 31% nga viti në vit në përdoruesit e Shopify Plus. Për më tepër, në TM1 2022, Shopify Plus kontribuoi me 31.8 milion dollarë (ose 30%) të MRR të Shopify, nga 26% një vit më parë.

Shopify: Niches popullore
Le të eksplorojmë se çfarë është në trend në Shopify.

Sipas Udhëheqësve të App Store, pikat e njohura në Shopify në qershor 2022 janë:
Post Reply