5 mënyra për të përdorur njoftimet e shtytjes në internet për kolegje dhe universitete

Currency Data give you currency user data. all is the active crypto currency users data.
Post Reply
mostakimvip04

5 mënyra për të përdorur njoftimet e shtytjes në internet për kolegje dhe universitete

Post by mostakimvip04 »

Shumë vëmendje i kushtohet faqeve të tregtisë elektronike, blogeve dhe kompanive SaaS (ndër të tjera) kur bëhet fjalë për njoftimet e shtytjes në ueb, dhe me të drejtë. Megjithatë, ka shumë prej jush në sektorin e arsimit që pyesin se çfarë opsionesh keni për të angazhuar abonentët tuaj. Do të jeni të lumtur të dini se keni shumë opsione të fuqishme që do të angazhojnë audiencën tuaj - nga studentët e ardhshëm, te studentët aktualë, mësuesit, administratorët, të diplomuarit, prindërit dhe më shumë.

Sot do të diskutojmë disa nga mënyrat më të mira që kolegjet dhe universitetet (dhe organizatat e lidhura me arsimin) mund të përdorin njoftimet pushuese në internet. Pavarësisht industrisë, web push shkëlqen si një opsion me kosto-efektive, shumë të synuar, me ofrim të shpejtë, për të angazhuar abonentët pavarësisht se ku janë. Le të shohim se si mund ta shfrytëzoni fuqinë e tyre për faqen tuaj të internetit!

Njoftimet kryesore të Ueb-it për Kolegjet dhe Universitetet
1. Sinjalizime specifike për klasën
Për studentët dhe mësuesit që janë aktivë në një klasë të caktuar, njoftimet specifike për aktivitetet e lidhura me klasën janë një mënyrë e shkëlqyer për t'i mbajtur të gjithë të informuar dhe të angazhuar. Këto mund të jenë njoftime më të përgjithshme të klasës (të themi nëse ndryshon ora e klasës ose vendndodhja, ose nëse postohen nota të reja) ose mund të jenë njoftime më specifike ose të aktivizuara bazuar në aktivitet, si p.sh. postimi i një diskutimi të ri në tabelën e mesazheve të klasës.

Me klasat online më të njohura se kurrë më parë, angazhimi efektiv i studentëve mund të jetë një sfidë. Njoftimet shtytëse në ueb mund të ndihmojnë në kujtimin e studentëve për mesazhe të reja ose postime diskutimi që përndryshe mund të harroheshin lehtësisht.

Përfundimi: Përdorni njoftimet tuaja shtytëse në ueb për t'i mbajtur studentët dhe mësuesit të organizuar, të informuar dhe të angazhuar.

2. Njoftimet e aktivizuara për testet
Po afrohet një test i madh? Pavarësisht nëse jeni një universitet ose një organizatë përgatitore për teste, kujtimi i studentëve për datat e rëndësishme është diçka që mund ta konfiguroni lehtësisht me një njoftim pushues të aktivizuar në ueb.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme për studentët që përgatiten për kolegj. Midis testeve AP, SAT dhe ACT, ka shumë data për të mbajtur mend. Një shtytje e dobishme për t'i kujtuar një studenti se testi i tyre po afrohet mund të jetë vetëm rikujtuesja që i nevojitet për të përfunduar studimin dhe për të bërë plane për ditën e testimit.

Mos harroni edhe për studentët e diplomuar! Përkujtuesit rreth provimeve të rëndësishme si LSAT, MCAT ose GRE janë një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar që askush të mos harrojë një datë.

Nëse afrohen afate të mëdha, mund t'u kujtoni edhe abonentëve të interesuar. Për shembull, pse të mos synoni çdo pajtimtar që ka parë faqen e regjistrimit në SAT që dita e fundit për t'u regjistruar në një provim po afron?

Përfundimi: Mbani studentët të vetëdijshëm për datat e rëndësishme në mënyrë që të mos humbasin provime ose afate të rëndësishme.

Udhëzues për fillestarët për njoftimet shtytëse në ueb
3. Retarget Studentët e ardhshëm
Një mënyrë e shkëlqyeshme për kolegjet dhe universitetet për të përdorur njoftimet shtytëse në ueb është vendosja e disa njoftimeve të gypave të braktisura. Kjo do të jetë më e dobishme për ju në gjëra Bleni Lista e Numrave të Telefonit të tilla si paraqitjet e formularëve. Ju më shumë se gjasa keniBleni Lista e Numrave të Telefonitnjë formular (ose formularë të shumtë) në faqen tuaj të internetit që lejon studentët ose prindërit të kërkojnë informacion ose të planifikojnë një turne në kampus. Pse të mos synoni ata që nuk e plotësojnë formularin?

Image

Këto drejtues të mundshëm kanë treguar tashmë një interes për shkollën tuaj duke lundruar në faqen tuaj të internetit dhe formularin tuaj. Më parë, nëse nuk do ta dorëzonin formularin, nuk do të mund t'i dërgonit email për të vazhduar. Ajo që është e mrekullueshme në lidhje me shtytjen e uebit është se për sa kohë që dikush zgjedh njoftimet tuaja, nuk ju nevojitet emaili i tij për t'i angazhuar ata. Mos i lini të largohen - dërgojini një njoftim pushues në ueb dhe kthejini ato në faqen tuaj dhe kërkoni më shumë informacion!

Në fund të fundit: Rinisni studentët e ardhshëm që tregojnë interes për shkollën tuaj.

4. Ndani njoftimet në të gjithë shkollën
Segmentimi i njoftimeve tuaja shtytëse është gjithmonë një ide e shkëlqyer për të arritur një grup abonentësh më të synuar. Në këtë rast, ne rekomandojmë krijimin e një segmenti të nxënësve dhe mësuesve aktivë për të dërguar njoftime përkatëse për shkollën tuaj. Kjo mund të jetë në lidhje me mbylljen e shkollave për shkak të motit, njoftimeve sportive, afateve të regjistrimit të kurseve dhe më shumë.

Në shumë raste, ky është informacion i ndjeshëm ndaj kohës që dëshironi të ndani shpejt me audiencën tuaj. Në vend që të prisni që njerëzit të hapin një email, ju mund t'i merrni shpejt informacionet para pajtimtarëve tuaj duke u dërguar atyre një njoftim pushues në ueb që do të shfaqet menjëherë në desktopin ose pajisjen e tyre celulare.

Ndonëse mund ta dërgoni këtë njoftim për të gjithë abonentët tuaj, ne nuk e rekomandojmë këtë sepse disa abonentë (të tillë si studentët e ardhshëm, ish-studentët, ish-mësuesit, etj.) nuk kanë nevojë për këtë informacion.

Për të krijuar këtë segment, ne rekomandojmë të synoni abonentët që vizitojnë një URL të caktuar. Zgjidhni atë që do të kenë akses vetëm mësuesit ose studentët aktualë, si p.sh. një faqe identifikimi ose një faqe regjistrimi.

Përfundimi: Mbani të informuar mësuesit dhe studentët aktualë në lidhje me informacione të rëndësishme në të gjithë kampusin.

5. Retarget Bazuar në Aktivitetin e Abonentëve
Ju gjithashtu keni shumë opsione për ritargetimin e abonentëve që shohin faqe të caktuara në faqen tuaj të internetit. Ju mund ta përdorni këtë informacion për të krijuar fushata përkatëse që do të jenë interesante për atë segment të veçantë të pajtimtarëve tuaj.

Kjo është një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të angazhuar studentët e ardhshëm. Ju nuk duhet të prisni derisa ata të fillojnë të plotësojnë një formular për t'u dërguar atyre një njoftim shtytës. Ritarazhojini ato bazuar në aktivitete të tjera në mënyrë që t'i ktheni në faqen tuaj të internetit! Ju gjithashtu mund të synoni të diplomuarit që vizitojnë faqen tuaj të të diplomuarve me informacione rreth ngjarjeve të ardhshme, donacioneve dhe më shumë.

Kjo është një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar normën tuaj të përgjithshme të klikimeve. Angazhimi i ulët është zakonisht rezultat i fushatave të gjera që nuk kanë personalizim. Rritni angazhimin tuaj duke segmentuar përdoruesit bazuar në sjelljen e tyre në faqen tuaj të internetit, si p.sh. shikimi i një faqeje që diskuton një program specifik që ju ofroni.

Përfundimi: Segmentoni abonentët tuaj sipas sjelljes së tyre në faqen tuaj të internetit në mënyrë që të shërbejnë njoftime më të rëndësishme shtytëse.

Përfundim
Kolegjet dhe universitetet kanë shumë mundësi për angazhimin dhe ri-targetimin e pajtimtarëve në të gjitha fazat e përfshirjes së tyre. Nga studentët e ardhshëm që kërkojnë të planifikojnë një turne, te mësuesit dhe studentët aktualë që përfitojnë nga informacionet e shkollës ose njoftimet specifike për klasën, te të diplomuarit që kërkojnë të qëndrojnë të lidhur me shkollën e tyre, ju mund t'i bëni të gjitha me web push!

Shpresojmë që ky udhëzues ju ka bindur se shtytja në internet është me të vërtetë për të gjithë! Këto njoftime shtytëse në internet për kolegjet dhe universitetet duhet t'ju japin një ide të mirë se çfarë mund të bëni në sektorin e arsimit për të angazhuar në mënyrë efektive audiencën tuaj të synuar.

Nëse jeni i ri në web-push dhe dëshironi ta provoni, gjithmonë mund të filloni falas me Aimtell. Keni ende nevojë për më shumë informacion? Nuk ka problem. Ju gjithmonë mund të shikoni Udhëzuesin tonë për Fillestarët për të mësuar më shumë.
Post Reply